• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ

Ήδη με τις θωρακισμένες πόρτες της NXS το σπίτι σας καλωσορίζει εσάς και τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα, ταυτόχρονα κρατάει απ’ έξω όσους είναι ανεπιθύμητοι. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το κυρίαρχο έπιπλο του σπιτιού σας, το έπιπλο που συνοδεύει και διαχωρίζει όλους τους χώρους σας, το έπιπλο που μπορεί να αλλάξει όλο το ύφος του σπιτιού σας... τις Εσωτερικές σας Πόρτες.

Στην NXS μελετώντας νέα σχέδια, χρώματα και πρωτίστως τις ανάγκες σας, σας συστήνουμε έναν νέο κατάλογο αφιερωμένο αποκλειστικά σε εσωτερικές πόρτες. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο θα άλλαζε το στυλ του χώρου σας είτε ιδιωτικού είτε επαγγελματικού αλλάζοντας τις ουδέτερες ή ακόμα και περιοριστικές εσωτερικές πόρτες; Σκεφτείτε ξανά, βάζοντας wenge πόρτα με inox λεπτομέρειες που θα ταιριάζει απόλυτα με τα minimal σκούρα έπιπλα του σαλονιού σας! Ή μία γκρι πόρτα με παντογραφικό σχέδιο που θα εναρμονιζόταν με τις καμπύλες της κρεβατοκάμαράς σας! Είτε ακόμα και μία γυάλινη πόρτα με σχέδιο αμμοβολής damask για το έξυπνα μοντέρνο αλλά και κλασσικό γραφείο σας…

Όλα αυτά με την γνωστή και αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της NXS, όπου τα υποβάλλουμε σε πραγματικές συνθήκες ζωής και όχι μόνο, για να γνωρίζουμε την αντοχή τους και φυσικά την διάρκεια ζωής τους. Οπότε σε αυτό τον κατάλογο διαλέγετε πόρτες που χάρη στην ποιότητά τους επενδύετε στο στυλ για πολλά χρόνια, εκτός εάν… αποφασίσετε να τις αλλάζετε ανάλογα με τις τάσεις διακόσμησης, το στυλ ή απλά το γούστο σας.

Όπως και όλα μας τα προϊόντα έτσι και αυτά στον κατάλογο που κρατάτε στα χέρια σας, υπόκεινται στο τρίπτυχο της ίδιας της υπόστασης της NXS:

Ποιότητα – Ευελιξία – Αμεσότητα

Πάντα πιστοί στις αρχές μας,
σας ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ!

Εξειδίκευση Αναζήτησης