ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Σας καλωσορίζουμε στην ναυαρχίδα των προϊόντων μας… την Πόρτα. Στην NXS το όραμά μας περιλαμβάνει αποκλειστικά τις ανάγκες σας για ασφάλεια και καλαισθησία. Σας προσφέρουμε λοιπόν προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων αλλά και με υψηλά standards ποιότητας και ασφάλειας.

 Ο κατάλογος που κρατάτε στα χέρια σας είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό κατάλογο προϊόντων, είναι ένα Μανιφέστο της πόρτας ως τέχνη. Η πόρτα είναι μία από τις παλαιότερες ανθρώπινες κατασκευές, η ανάγκη του ανθρώπου για να ξεχωρίσει τον προσωπικό του χώρο αλλά και ένα σύνολο χώρων. Έτσι συναντάμε την πόρτα λειτουργικά ως είσοδο ή έξοδο, ως εσωτερική, ως πύλη, μπουκαπόρτα και λοιπά. Στις κτιριακές κατασκευές η πόρτα έχει δύο λειτουργείες που την καθορίζουν, άλλοτε ως έπιπλο και άλλοτε ως «δομικό» στοιχείο, η πόρτα κλείνει τα ανοίγματα της κατασκευής για να προσφέρει την ασφάλεια & ιδιωτικότητα του δωματίου, είτε της οικίας είτε ακόμα και ενός συνόλου κατοικιών.

 Η πόρτα έχει ξεπεράσει την αρχική της λειτουργεία και μέγεθος και εκφράζει πολύ περισσότερα, την συναντάμε ως έμβλημα νίκης και υπεροχής («αψίδα του θριάμβου» στο Παρίσι) είτε ως είσοδο σε μία ολόκληρη πόλη («προπύλαια» στην Αθήνα)… η πόρτα σηματοδοτεί περισσότερες έννοιες στην αντίληψη και την κοινή μνήμη της ανθρωπότητας από σχεδόν κάθε άλλο αντικείμενο και λόγο της αρχικής της λειτουργείας, ως χώρισμα, πρεσβεύει την ασφάλεια.

 Αναπόφευκτα η πόρτα ως έπιπλο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί διαφορετικά, οπότε βάφτηκε και διακοσμήθηκε, έτσι έγινε μέρος του προσωπικού ύφους του ιδιοκτήτη της. Στην NXS και στον κατάλογο που κρατάτε στα χέρια σας, την πόρτα την αντιμετωπίζουμε ως ένα έργο τέχνης και τεχνικής, ως ασφαλείας η πόρτα πρέπει να αναγάγει την ασφάλεια αλλά και την μορφή. Στο κατάλογο που ακολουθεί θα δείτε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων που όμως αποτελούν ένα μέρος των δυνατοτήτων μας.

 Ξεφυλλίστε αυτό το «ανθολόγιο» πορτών ασφαλείας και βρείτε την πόρτα που σας ταιριάζει. Όλες οι πόρτες μας συμμετέχουν σε περιβάλλοντα επηρεασμένα από καλλιτεχνικά κινήματα συνδυάζοντας την διαχρονικότητα της τέχνης με αυτή της πόρτας, άλλωστε η πόρτα μπορεί να είναι Τέχνη… και εμείς στην NXS σας αναγγέλλουμε το Μανιφέστο της.
Εξειδίκευση Αναζήτησης